Zaposlenje

EJ Modular Systems Vas poziva da postanete deo kreativnog tima.

To smo mi… EJ Modular Systems!

Da li ste FLEKSIBILNI?

EJ Modular Systems odgovara na specifične zahteve svojih klijenata i prilagođava se potrebama tržišta. Zato je važno da sistem u kojem radite bude fleksibilan. Brz odgovor na promene i inovativan pristup poslu su jedno od načela naše organizacije.

Spremni ste na kontinuiran RAZVOJ svojih veštinja i znanja?

Kompleksni projekti podrazumevaju primenu savremenih tehnologija projektovanja, proizvodnje i montaže. Njihovo izvođenje zahteva kontinuirano usavršavanje i rad na unapređenju ličnih sposobnosti i veština. Naša HR služba Vam pruža mogućnost stalne edukacije a na Vama je da pokažete ambiciju.

EFIKASNI ste u obavljanju zadataka?

Danas uspevaju najbolji. Samo brz odgovor i na najsloženije zahteve vodi ka cilju. Ukoliko Vas inspiriše rad u dinamičnom okruženju a pružate očekivane rezultate, Vi posedujete jedno od naših relevantnih vrednosti poslovanja.

Da li ste LOJALNI?

Enterijer Janković grupacija postoji 30 godina. Na tom putu od male radionice za izradu drvenih vrata do današnje internacionalne kompanije koja se sada bavi i proizvodnjom eksterijera, pratili su nas zaposleni koji su sa nama i od osnivanja firme. Zahvaljujući našim kadrovima, sigurim koracima smo rasli i širili osnovnu delatnost.

Posedujete SAMOINICIJATIVU?

Generalni menaždment prepoznaje one koji imaju snagu da iznesu nove ideje. Predložite novinu, unapredite proces, poboljšajte metodologiju rada i bićete član našeg tima.

Ukoliko prepoznajete sebe u vrednostima kompanije, prijavite se!

Kako da se prijavite?

Kontaktirajte nas na broj telefona +381 21 6897 627

ili pošaljite Vašu biografiju na e-mail hrm@enterijer-jankovic.co.rs

Postanite deo EJ Modular Systems